A „FAMILIA-TOURS 2000” Kft. 1995-ben családi vállalkozásként jött létre idegenforgalmi szálláshely szolgáltatás céljával, a 2000-es évtől kezdve pedig már utazási irodaként állunk a helyi lakosok és a Balatonlellére látogató vendégek rendelkezésére.

Az évek során megszerzett ismereteink, korrekt partnereink és tapasztalt munkatársaink segítségével vállalkozásunk fokozatosan bővült, gyarapodott. Ennek eredményeképpen Balatonlellén a Rákóczi u. 232. szám alatti irodánkban egész éven át, míg a nyári szezon folyamán Balatonlelle legforgalmasabb pontjain további négy üzletünkben (Rákóczi u. 291., Hortenzia u. 4., Szent István tér és Móló sétány) várjuk ügyfeleinket.

Elsődleges szolgáltatásunk balatonlellei illetve balatonboglári nyaralóházak, apartmanok és egyéb szálláshelyek bérbeadása; emellett különféle programok értékesítésével, valutaváltással, szerencsejátékok forgalmazásával valamint kerékpárkölcsönzéssel foglalkozunk.

Célunk, hogy hosszú távú, eredményes kapcsolatokat alakítsunk ki partnereinkkel és ügyfeleinkkel egyaránt azáltal, hogy színvonalas szolgáltatásokat kínálunk versenyképes árakon. Alapelveink az ügyintézésben a rugalmasság, pénzügyekben a precizitás.

Forduljon hozzánk bizalommal!

 

8638 Balatonlelle, Hortenzia utca 4.

Adószám: 12461718-2-14

Cégjegyzékszám: 14 09 304158

E-mail: Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges., Ez az email cím védett a spam robotoktól. A megtekintéséhez JavaScript szükséges.

Telefon: 0036-70/610-2259, 0036-30/9-569-789

 

Kishegyi bortúra

A Balaton déli hegyeinek legszebbikén...

 » továbbá

Kerékpár kölcsönzés

Saját kerékpár kölcsönzőnkből remek bicikliket bérelhet...

 » Részletesen

Pénzváltás

Irodánkban pénzváltó is és lottózó is rendelkezésére áll.

 » Bővebben

Cirkusz, Vidámpark

Lelle legnépszerűbb esti programjai egyike...

 » Megmutatom